Hadi Özışık Sedat Peker / Sedat PEKER - Google+ - Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Hadi Özışık Sedat Peker / Sedat PEKER - Google+ - Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı.. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Sedat peker, twitter hesabı üzerinden hadi özışık ile yapmış olduğu facetime görüşmelerinin görüntülerini yayınladı. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Sedat peker'in videosu yayınlandığı andan sonra hadi özışık'ın sahibi olduğu i̇nternethaber.com tek bir twit bile paylaşmadı.

Bakan, hadi ve süleyman özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti. Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber yayın grubu yönetim kurulu başkanı hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Gazeteci hadi özışık'la görüntülü görüşmesini yayınladı.

Sedat Peker, Hadi Özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı ...
Sedat Peker, Hadi Özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı ... from www.diken.com.tr
Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Süper haber'de yer alan habere göre; Özışık'ın peker'e gündemle ilgili bilgi verdiği, sık sık 'sen haklısın' dediği videoda görüldü. Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin verdiği görülüyor. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi.

Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı.

Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Hadi özışık, aptal herif diyo ki biz olmasak buraya mafya çöker. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Videoda, hadi özışık'ın peker'e youtube videolarında adının geçmesi nedeniyle tepki gösterdiği görülürken, süleyman soylu ile görüşenin kendisi değil kardeşi süleyman özışık olduğunu belirtiyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Sedat peker'in yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı. Gidenin kardeşi süleyman özışık'ın olduğunu belirten hadi özışık. Hadi özışık yayınlanan videonun ardından sedat peker'i arayarak benim ismimi neden geçirdin? diyerek tepki gösterdi. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. İçişleri bakanı süleyman soylu, sedat peker'in yayınladığı son videolar hakkında superhaber'den cengiz er e açıklama yaptı. + organize suç örgütü lideri sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı.

Sedat peker, 'soylu'ya aracılık yaptığını' yalanlayan hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Videonun ardından bir açıklama yaptı ve 'süleyman özışık yerine hadi özışık dedim, isimleri karıştırmışım' ifadesini kullandı. Özışık ile görüşmedim! sedat peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen i̇çişleri bakanı, superhaber'e yaptığı açıklamada, kendisiyle. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Konuya ilişkin ilk açıklamasında i̇çişleri bakanı süleyman soylu.

Sedat Peker eski DHKP-C'lilerin mezarını ziyaret etti!
Sedat Peker eski DHKP-C'lilerin mezarını ziyaret etti! from www.medyaege.com.tr
Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı. Yayınladığı videolarla siyasetin gündemine oturan sedat peker, kendisi ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını yalanlayan gazeteci hadi özışık'la görüşme kayıtlarını yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, bu sabah yayınladığı 4. Hadi özışık'ın peker ile konuşmasında süleyman soylu ve oluşan gündeme ilişkin peker'e bilgi verdiği görüldü. İddiaların hedefindeki gazeteci hadi özışık halktvcomtr'ye gönderdiği mesajda iddiaları yalanlayarak, soylu ile peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Sedat peker yayınladığı videoda hadi özışık ile görüştüğünü aktardı.

Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker.

Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Chp'li özgür özel, sedat peker ile süleyman soylu arasında bir gazetecinin aracılık yaptığını iddia etmişti. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in. Videosunda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanı sıra bazı gazetecilerden de. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı. Sedat peker'in yayınladığı görüntülerde bir nargile kafede olduğu görülen hadi özışık, sedat peker'in yayınladığı videoların türkiye'de ses getirdiğini anlatırken mehmet ağar'ın yaptığı açıklamayla 'harakiri' yaptığını belirtti. Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Tele1'in haberine göre youtube hesabından paylaştığı videolarla gündem olan sedat peker, ilk kez twitter hesabından video paylaştı. Ben kimseye hile yapmam, ancak. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. 18 mayıs salı 2021 22:35. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından.

Peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. Sedat peker'in yayınladığı görüntülerde bir nargile kafede olduğu görülen hadi özışık, sedat peker'in yayınladığı videoların türkiye'de ses getirdiğini anlatırken mehmet ağar'ın yaptığı açıklamayla 'harakiri' yaptığını belirtti. Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Peker, beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim.

Cem Küçük'ten suç örgütü lideri Sedat Peker'e Fetöcülük ve ...
Cem Küçük'ten suç örgütü lideri Sedat Peker'e Fetöcülük ve ... from www.cumhuriyet.com.tr
Süper haber'de yer alan habere göre; Özışık'ın peker'e gündemle ilgili bilgi verdiği, sık sık 'sen haklısın' dediği videoda görüldü. 18 mayıs salı 2021 22:35. Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı. İki videoyu peş peşe paylaşan peker, kıymetli dostlarım. Sedat peker'in videoları yayınlamasının ardından hadi özışık, peker'i arayarak. Paylaştığı videolarla birlikte bir açıklama da yapan sedat peker. Konuya ilişkin ilk açıklamasında i̇çişleri bakanı süleyman soylu.

Paylaşılan görüntülerin ardından i̇çişleri bakanı süleyman soylu açıklama yaptı.

Sedat peker, bakan soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden hadi özışık ile videosunu yayınladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, twitter hesabından hadi özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu paylaştı. Hadi özışık'ın iddiaları yalanlamasının ardından sedat peker, özışık ile yaptığı görüşmenin videosunu yayınladı. Süper haber'de yer alan habere göre; Organize suç örgütü lideri sedat peker, i̇nternethaber sitesinin sahiplerinden hadi özışık'la yaptığı görüntülü konuşmayı paylaştı. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını söyleyen şerefsizdir diyerek yalanlayan hadi özışık'la ilgili 2 video paylaştı. Peker'in daha sonra yayınladığı videoda ise hadi özışık'ın soylu ile görüşmeye giden ismin kardeşi süleyman özışık olduğunu söylediği duyuluyor. Soylu'nun hadi özışık ile süleyman özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, yıllardır. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından, yurt dışındaki evinden video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlamıştı. Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine sedat peker sosyal medya hesabından özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. Hadi özışık, aptal herif diyo ki biz olmasak buraya mafya çöker. Peker, örgütüne yönelik türkiye'de düzenlenen operasyonun ardından. Diğer yandan, gündemi ıskalamayan gazeteci olarak bilinen hadi özışık'ın günlerdir sedat peker'in.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post